Czy ktoś kiedykolwiek myślał o wymianie cyfrowej deski rozdzielczej? Całkowite pozbycie się standardowych wskaźników i silników krokowych i przejście na 100% panel LCD? Natknąłem się na film, w którym jakiś facet zbudował to na Raspberry Pi, aby osiągnąć to dla swojego projektu samochodu wyścigowego, ale wyglądało to dość nieporęcznie, miało ręczny włącznik zasilania i uruchamiało się ponad 30 sekund. Wszystkie 3 z nich są oczywiście nie do przyjęcia w codziennym rozwiązaniu zastępczym, więc zacząłem sprawdzać Google i mogłem znaleźć tylko jedno miejsce, które wydawało się mieć rozwiązanie, ale było nie tylko ohydne, kosztowało 800 dolarów.
Zatem jestem po prostu ciekaw, czy ktoś inny poszedł tą drogą wcześniej i ma jakąś wiedzę lub wgląd do podzielenia się. Widzę siebie wchodzącego w tryb projektu i opracowującego rozwiązanie, szczególnie dla GMT800, ponieważ nie można dostać silników zamiennych do wskaźników.
Zatem jestem po prostu ciekaw, czy ktoś inny poszedł tą drogą wcześniej i ma jakąś wiedzę lub wgląd do podzielenia się. Widzę siebie wchodzącego w tryb projektu i opracowującego rozwiązanie, szczególnie dla GMT800, ponieważ nie można dostać silników zamiennych do wskaźników.