Chevy Silverado and GMC Sierra Forum banner

Bezpłatne schematy okablowania online

70K views 35 replies 24 participants last post by  davester3500  
#1 ·
W niektórych pojazdach i systemach są one ograniczone, ale bardzo przydatne, jeśli nie masz dostępu do żadnych innych. Istnieje również baza danych dla TSB.

(UWAGA MODERATORA: Link pierwotnie zamieszczony tutaj już nie działa i został usunięty.)

Miłej zabawy. :D

Mody: Być może powinno to zostać przypięte na górze sekcji elektrycznej, a także w sekcji instrukcji elektrycznych?

#5 ·
Zrobiłem wyszukiwanie i kilka z listy nie otwiera się. Sprawdź ostatni TSB w tym wyniku wyszukiwania:

(UWAGA MODERATORA: Link pierwotnie zamieszczony tutaj już nie działa i został usunięty.)

#7 ·
Tak, wiem, że to nie Twoja strona. Mimo to dziękuję. Świetne źródło. Być może po prostu nie mają kopii dla tych TSB lub po prostu coś jest nie tak ze stroną w tej chwili. Sprawdzę później.

Dzięki.

#15 ·
Ta sama strona, inny dostęp.

#17 ·
2003 GMC 1500HD. Silnik 6.0. 4x4 kabina załogowa.

Kupiłem tę ciężarówkę i okłamano mnie w tylu kwestiach. Próbuję zrobić lemoniadę z tego cytrynowego problemu. Zaoferowano mi 5300 $ za naprawę wszystkiego. Będąc na stałym, niskim dochodzie, jako niepełnosprawny weteran, nie mogę tego zrobić. Pamiętam czasy, kiedy słowo mężczyzny było coś warte. Potrzebuję tylko pomocy, a nie jałmużny.

Przeczytałem forum elektryczne. Próbowałem wielu linków z 2016 roku, bez powodzenia. Mam nadzieję, że ktoś ma schemat elektryczny. Mam upływ prądu. Badania pokazują, że możliwości to obwód radia lub konsola deski rozdzielczej. Obejrzałem mnóstwo filmów, uwielbiam South Main Auto.

Uwielbiam rok i model mojej ciężarówki.

Dzięki, ekipo. Naprawdę doceniam waszą pomoc!

#19 ·
Próbowałem linku dwa dni temu i wczoraj. Po przeczytaniu Twojego postu spróbowałem ponownie. Przeszedłem do strony pozwalającej mi się zarejestrować. Udało mi się pobrać Diagramy, które posiada. Muszę to rozgryźć. Chciałbym, żeby było to trochę bardziej szczegółowe. Ale człowieku, cieszę się, że o tym wspomniałeś. Dzięki!!!

#31 ·
Próbowałem linku dwa dni temu i wczoraj. Po przeczytaniu Twojego postu spróbowałem ponownie. Przeszedłem do strony, która pozwalała mi się zarejestrować. Udało mi się pobrać Diagramy, które posiada. Muszę to rozgryźć. Chciałbym, żeby było trochę bardziej szczegółowe. Ale człowieku, cieszę się, że o tym wspomniałeś. Dzięki!!!
Nowy na tym forum/w tej grupie i w tym samym punkcie, 6800 cytatów, o których powiedziano, że na pewno wzrosną, gdy sprawy ruszą przez uprząż!!! Ugggg, i nie mogę znaleźć żadnej strony internetowej ani linków, które działałyby lub miałyby jakieś informacje do udostępnienia

#21 ·
Szkoda, co? Było miło, dopóki trwało. Cieszę się, że pobrałem ich wiele do mojej ciężarówki.
Cytat ze strony BBB.
"TSB i schematy okablowania zostały trwale usunięte. Przepraszamy za niedogodności".

#35 ·
Szkoda, co? Było miło, póki trwało. Cieszę się, że pobrałem ich wiele dla mojej ciężarówki.
Cytat ze strony BBB.
"TSB i schematy okablowania zostały trwale usunięte. Przepraszamy za niedogodności".
Czy jest szansa, że pobrałeś schematy okablowania dla 2009 Chevrolet Silverado 1500 5.3L 4x4?
Mam wiele problemów elektrycznych z obwodem odniesienia 5V.
Ekran informacyjny na desce rozdzielczej wyświetla... Zredukowana moc silnika, Service Traction Control i Stabalink z losowymi kodami... np.: czujniki O2, czujnik MAP MAF, czujnik ciśnienia oleju...
Każda pomoc ze schematami okablowania byłaby bardzo mile widziana. Z góry dziękuję.

#23 ·
bozzchem said:
Link jest teraz martwy. Powinien zostać naprawiony lub usunięty.
Zgadzam się. Żaden z linków w tym wątku nie działa.

Pewnego dnia znalazłem kilka schematów okablowania do mojej ciężarówki w Auto Zone online.

https://www.autozone.com/diy/repair-gui ... g-diagrams

Jeśli nie możesz znaleźć swojego pojazdu na tej stronie ze schematami okablowania (2000 Silverado nie jest tam wymieniony), wróć do strony Przewodniki napraw i wyszukaj konkretny pojazd (schematy okablowania 2000 Silverado można znaleźć w ten sposób):

https://www.autozone.com/diy/repair-guides

#26 ·
Przejdź do https://www.autozone.com
Utwórz konto
Zaloguj się
Dodaj pojazd
Zarządzaj pojazdami
Wyświetl przewodniki napraw
Elektryka podwozia
Schematy okablowania (wybór w lewym dolnym rogu)
Rys. 1 Indeks schematów okablowania
Kliknij, aby powiększyć
Przewiń, aby znaleźć numer rysunku dla swojego pojazdu
Kliknij, aby powiększyć
Sprawdź, czy jest to właściwy schemat dla Twojego pojazdu
Kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz Zapisz obraz jako, aby zapisać na komputerze