Chevy Silverado and GMC Sierra Forum banner

M_Capone's 2015 GMC Sierra Build

5.1K views 39 replies 21 participants last post by  Fd3990  
#1 · (Edited by Moderator)
Więc dostałem ciężarówkę 26 marca 2015 roku i jechałem z New Jersey do Connecticut, żeby ją odebrać. W tamtym czasie była to jedna z 3 w promieniu 200 mil ze wszystkimi dostępnymi opcjami, a także kolorem. No to zaczynamy!​

2015 GMC Sierra 1500 All Terrain SLT

Magazyn:
White Diamond Tricoat
Czarna skórzana tapicerka
Crew Cab Standard Bed
W pełni załadowany
Silnik 5.3L​

Pierwsze rzeczy do zrobienia to:
Dywaniki Weather Tech
Przyciemnianie szyb
Światła przeciwmgielne LED

Screen Shot 2015-09-30 at 7.45.14 PM.png

IMG_0708.jpg

Następnie był Tuner i Cold Air Intake:
Volant Cold Air Intake
Diablo Sport Tuner

Screen Shot 2015-09-30 at 7.45.05 PM.png

Następnie był Lift, Opony, Felgi, Lusterka:
McGaughys 7-9" Lift
20x12 Fuel Maverics
35x12.5" Nitto Terra G2's
Elektrycznie składane lusterka holownicze

IMG_1268.jpg

Następnie było oświetlenie przestrzeni na nogi/boku:
2 paski GoRecon 12"
2 śruby do oświetlenia
(1 pasek po każdej stronie, a także 1 śruba po każdej stronie)

Screen Shot 2015-09-30 at 7.45.23 PM.png

Następnie było oświetlenie hamulców Recon, 3. światła stopu, klapy tylnej

Screen Shot 2015-09-30 at 7.42.00 PM.png

Następnie oświetlenie Rigid Industries:
6 świateł Rock
2 światła cofania
40" listwa LED (za grillem, jeszcze nie zainstalowana)

IMG_2162.jpg

Niestandardowy panel przełączników zasilany przez SPOD:
Zleciłem koledze ze sklepu z tworzywami sztucznymi wykonanie niestandardowego panelu przełączników. Panel przełączników, którego użyłem, nazywa się Spod. Jest o wiele łatwiej, jeśli chodzi o okablowanie wszystkich świateł! Jest trochę drogi, ale jest tego wart!

Screen Shot 2015-09-30 at 7.42.09 PM.png

Screen Shot 2015-09-30 at 7.41.18 PM.png

Na koniec dodałem własny akcent do emblematu GMC z przodu:
Zmienia dowolny kolor
Pulsacje
Blaknięcie
Stroboskop
(Bardzo fajna funkcja dla mnie)

IMG_2367.jpg

Dodatki, które mają nadejść:
Tylne pręty trakcyjne
Dużo malowania proszkowego
Stopnie boczne
Ulepszone amortyzatory
Więcej oświetlenia
Niestandardowe reflektory z Halo
Niestandardowe światła przeciwmgielne z Halo
Pierścienie kół LED Oracle
Klaksony pociągowe Horn Blasters
Nowe stopnie wspomagające
+Dużo, dużo więcej!

Zapraszam do pozostawienia opinii, to nie zaszkodzi!

Dzięki za obejrzenie!!​

Attachments

#2 ·
Witamy na forum Matt.

Biały diamentowy trójwarstwowy lakier to mój ulubiony kolor. Szkoda, że go nie wycofali. Podobają mi się lekkie dodatki, które zrobiłeś. Czy możesz bardziej szczegółowo opowiedzieć, jak działa oświetlenie GMC?

Cornfed

#5 ·
Dziękuję wszystkim! Dla wszystkich, którzy zastanawiają się nad GMC Light up. Mam kumpla, który je robi. Byłem jednym z pierwszych, którzy go używali i wprowadzili na rynek. Z pewnością przyciąga wzrok! Ma dostępne modele GMC i Chevy.

TERAZ,
Wszystkie są oddzielnymi światłami i literami, jak wiecie,
Musicie wywiercić istniejące litery jeden po drugim,
Po tym możecie poprowadzić przewody przez tył liter (może trzeba będzie wywiercić małe otwory, aby poprowadzić przewód),
Moje przewody poprowadziłem do odbiornika pilota bezprzewodowego (w zestawie z pilotem),
Stamtąd poprowadziłem je do przełącznika mojego sPOD, więc jest włączony tylko wtedy, gdy chcę.

Jeśli chcecie jeden lub kilka zdjęć, zapraszam do kontaktu przez PW!​

#6 ·
Miły człowiek!

Te w pełni załadowane kremowo-białe GMC są niesamowite. Kolega z pracy ma jeden. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, dokąd to zmierza!

#7 ·
CK_32 said:
Miły człowieku!

Te w pełni załadowane kremowo-białe GMC są chore. Kolega z pracy ma jeden. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, dokąd to zmierza!
O tak, teraz wiesz, dlaczego zakochałem się w tym kolorze!!

Ale dzięki! Nie mogę się doczekać, żeby się z wami wszystkimi podzielić!!​

#15 ·
Właśnie poszedłem do mojego gościa od reflektorów i człowieku, cieszę się, że mogę ogłosić, że nowe reflektory, które robię, wkrótce się rozpoczną! Robię niestandardowe paski z kilkoma oczami demona, a także Halo. Robię też więcej oświetlenia za grillem. Może zainstaluję również listwę świetlną za grillem. Wszystko to, miejmy nadzieję, do końca przyszłego tygodnia!! Nie mogę się doczekać!​

#20 ·
alexalexanders said:
Niesamowita konstrukcja! Czy listwa LED tylnej klapy Recon jest podłączana do wtyczki światła przyczepy, czy jest podłączana do tylnych świateł?

Wysłane z AutoGuide.com Free App
Jest dostarczany z wtyczką do świateł przyczepy, ale odciąłem ją i sam wszystko podłączyłem na stałe. Ze względu na to, że holuję kilka rzeczy i wygląda to czyściej.​

#21 ·
Hej, czy wiesz, że na ostatnim zdjęciu obok twojej ciężarówki stało Maserati? Myślę, że twoja ciężarówka została sfotografowana! Fajna jazda... Na pewno pożyczę kilka z tych pomysłów do mojej budowy. Wow... dobra robota.

#22 ·
05Canuck said:
Hej, czy wiesz, że na ostatnim zdjęciu obok twojej ciężarówki stało Maserati? Myślę, że twoja ciężarówka została sfotografowana! Fajna jazda... Na pewno pożyczę kilka z tych pomysłów do mojej budowy. Wow... dobra robota.
Hahaha! Tak, pomyślałem, że trochę to pokażę :D Ale dziękuję, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze!​

#25 ·
Cholera, człowieku, dopiero znalazłem tę kompilację. Muszę powiedzieć, że robisz świetną robotę z modami! Super fajna ciężarówka.