Chevy Silverado and GMC Sierra Forum banner

Who posted the best pic of their truck?

SilveradoSierra Miesiąca, wrz '25!

1 reading
2.8K views 29 replies 16 participants last post by  bk2life  
#1 ·
Image

SilveradoSierra Miesiąca Września ‘25!

Gdzie podziało się lato?!

Wszyscy zrobiliśmy zdjęcia naszych ciężarówek. Które z nich jest Twoim ulubionym zdjęciem Twojej ciężarówki?

Pokaż je!

Zgłoszenia przyjmowane są do 26 września, głosowanie trwa do końca miesiąca.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zasady Konkursu… proszę przeczytaj zasady, ponieważ mogły ulec zmianie.
  • Jesteś ograniczony do jednego zgłoszenia z maksymalnie dwoma zdjęciami na członka, na miesiąc. Po przesłaniu dwóch zdjęć, żadne zamienniki, poprawki ani dodatki nie będą dozwolone bez zgody Administratora.
  • Zwycięzca nie będzie mógł brać udziału w głosowaniu końcowym w kolejnym konkursie SSotM przez dwa (2) miesiące (możesz brać udział i prezentować swoją ciężarówkę, ale nie będziesz mógł wygrać ponownie przez dwa miesiące).
  • Drobne korekty obrazu w celu skompensowania różnic w aparatach są dopuszczalne, ale wszelkie zdjęcia, które wykazują oznaki nadmiernego retuszu, efektów świetlnych, nasycenia kolorów lub pracy w Photoshopie, mogą zostać usunięte. Przycinanie w celu wyeksponowania ciężarówki jest dozwolone.
  • Ten miesięczny konkurs jest ściśle ograniczony do prezentacji pickupów Silverado i Sierra (oraz starszych ciężarówek GM C/K). Żadne inne pojazdy nie mogą brać udziału.
  • Zgłoszenia są dozwolone w ciągu pierwszych około trzech (3+) tygodni każdego miesiąca, po czym zgłoszenia zostaną umieszczone w ankiecie do głosowania końcowego w celu wyłonienia zwycięzcy miesiąca. Ankieta będzie otwarta do końca miesiąca, kiedy zostanie ogłoszony zwycięzca. (Wszystkie daty są tymczasowe, ponieważ wszyscy jesteśmy wolontariuszami i mamy pracę, rodziny i inne obowiązki, a czasem rzeczy nie zawsze idą zgodnie z planem.)
  • Proszę nie komentuj zgłoszeń innych członków. Możesz umieścić komentarz tylko w swoim własnym zgłoszeniu. Dodatkowe komentarze zostaną usunięte, aby utrzymać konkurs na właściwym torze. Jeśli napotkasz problem ze zgłoszeniem, komentarzami lub zdjęciami, skontaktuj się z Moderatorem lub zgłoś problem.
  • Jeśli zespół moderacyjny uzna, że istnieją jakiekolwiek oznaki manipulowania wynikami głosowania w celu wyłonienia zwycięzcy, uczestnicy podejrzani o oszukiwanie wyników mogą zostać zbanowani z witryny na 30 dni i wykluczeni z udziału w SSOTM za bieżący miesiąc + następne 12 miesięcy.
  • Chcemy zobaczyć NOWE zdjęcia dla każdego zgłoszenia. Zgłoszenia składające się z wcześniej przesłanych zdjęć mogą zostać usunięte.
  • Członkowie personelu będą co miesiąc wybierać temat „SilveradoSierra Miesiąca”. Jesteśmy zawsze otwarci na sugestie i je zachęcamy. POTRZEBUJEMY SUGEROWANYCH TEMATÓW, PROSZĘ!!
  • Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usuwania zgłoszeń, których zdjęcia nie są zgodne z podanym tematem miesiąca, lub z innych powodów, takich jak niska jakość obrazu lub nieodpowiednie obrazy itp.
  • W przypadku remisu odbędzie się głosowanie rozstrzygające, aby wyłonić zwycięzcę.

• Kilka wskazówek dotyczących zdjęć:
  • A) Prześlij dwa zdjęcia. Różne kąty są świetne.
    B) Rób wiele zdjęć z każdego kąta podczas robienia zdjęć. Możesz odkryć, że niektóre ujęcia wyszły lepiej niż inne. Opublikuj dwa najlepsze ujęcia.
  • C) Zaprezentuj całą swoją ciężarówkę, od zderzaka do zderzaka. Niezależnie od tematu, chodzi o zaprezentowanie Twojego Silverado lub Sierry.
    D) Trzymaj się tematu. W razie potrzeby wyjaśnij powody, dla których uważasz, że zdjęcia spełniają temat.

• POWODZENIA!

#4 ·
W zeszłym tygodniu przeszedłem na emeryturę z armii USA.
2003-2025
Spakowałem zapasy i pojechałem na północ, żeby uciec z dużego miasta.
Matka Natura jest jedną z niewielu, które wciąż kocham.
Straciłem mamę, brata, 2 psy, najlepszego przyjaciela, a w 2022 roku dostałem list z odmową, kiedy byłem w Iraku..
Niektóre dni wymagają ode mnie całej siły, żeby iść dalej.
Mam zabawki, takie jak mój Silverado z 2014 roku, sfotografowany tutaj na autostradzie US Highway 89A na południe od Flagstaff.
Moje zabawki pomagają mi być szczęśliwym.
Image

Image

#5 ·
W zeszłym tygodniu przeszedłem na emeryturę z armii USA. 2003-2025 Spakowałem zapasy i pojechałem na północ, żeby wyrwać się z wielkiego miasta. Matka Natura jest jedną z niewielu, które wciąż kocham. Straciłem mamę, brata, 2 psy, najlepszego przyjaciela, a w 2022 roku dostałem list z pożegnaniem, gdy byłem w Iraku... Czasami potrzeba całej mojej siły, żeby iść dalej. Mam zabawki, takie jak mój Silverado z 2014 roku, sfotografowany tutaj na autostradzie US Highway 89A na południe od Flagstaff. Moje zabawki pomagają mi być szczęśliwym. View attachment 995599 View attachment 995598
Zdecydowanie mogę się utożsamić z tym, że zabawki pomagają mi być szczęśliwym w najtrudniejszych chwilach.

#7 ·
Gratulacje przejścia na emeryturę @bk2life , wspaniale jest dostawać pieniądze za nicnierobienie ;)

Przykro mi słyszeć o złych rzeczach, ale myślałem, że uszczęśliwiłem cię tutaj, sir...

• Love
Reactions: swathdiver
#8 ·
Wspaniale jest dostawać pieniądze za nicnierobienie, prawda?
Cóż, byłem w rezerwie, więc przejście na emeryturę to nie to samo co służba czynna. Chociaż cały mój czas spędzony na czynnej służbie skraca mój czas oczekiwania, mam jeszcze 10 lat, zanim zobaczę emeryturę. Więc, bzdury, wiem.

#9 ·
Wow, trudny okres dla Ciebie, na pewno. Trzymaj się. Ciesz się wspaniałą przyrodą. Gratulacje z okazji przejścia na emeryturę i dziękuję za poświęcenie dla tego kraju.

#10 ·
Dziękuję za twoją służbę i dziękuję za moją wolność. Przykro mi słyszeć, że tak wiele poświęciłeś podczas swojej służby dla tego kraju.
Zwykle tylko czytam, głównie po to, żeby się czegoś nauczyć, ale w tej sprawie musiałem coś napisać.
Mój zmarły ojciec był weteranem II wojny światowej z Bitwy o Ardeny, 285. batalionu inżynieryjnego. Mój pasierb i jego żona są czynnymi członkami USAF, a mój drugi pasierb jest emerytowanym członkiem USAF.
Jeżdżę z PGR, więc jeszcze raz dziękuję. 🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Miłego użytkowania ciężarówki!

#12 ·
Niestety teraz każdy, kto nie zagłosuje na @bk2life, może zostać okrzyknięty śmierdzącym komuchem...

#16 ·
Kolejny piękny zachód słońca, gdy gasną światła,
Silverado LT, wracając do domu z miasta.

Lato wkrótce przeminie, gdy nadejdzie jesienne powietrze,
Dni stają się krótsze, a ciemność będzie się rozwijać.

Gdy dni dobiegają końca, podobnie jak ciężarówki, które znosimy.
Kochaj je lub zostaw, z pewnością część naszego życia.

Silverado LT, byłeś wspaniałym przyjacielem,
Wspomnienia niestety, choć porażki są trendem.

Świeć dalej! Świeć dalej! Silverado LT,
Cieszyłem się wieloma dniami, tylko z tobą i mną.

Image

Image