Zawsze lubiłem te felgi rajdowe. Jestem zaskoczony, że nigdy wcześniej tego nie widziałem. Nie szukałem na tej stronie, ale pomyślałem, że nie znajdę wielu osób, którym podobają się te klasyczne felgi. Myślę, że wyglądają świetnie... ale NIE jestem fanem dużych felg... naprawdę, naprawdę nie jestem fanem. Mój Pontiac Formula 400 z 1970 roku miał fabryczne 14-calowe... tak, 14-calowe! Młodsze dzieciaki wydają się dziś uwielbiać 20-calowe i większe. Czasy się zmieniają, style się zmieniają, ale moje gusta się NIE zmieniły... nazwijcie mnie starym (urodzony w połowie lat 60.).
Dorastałem z prenumeratą "CARtoons" i widzę dziś pojazdy z oponami, które prawie nie mają ścian bocznych i to przenosi mnie z powrotem do magazynu, który czytałem w latach 70.
To tylko opinia jednego człowieka na temat rozmiaru felg i wiem, że jestem w mniejszości.
Myślę, że spróbuję zrobić PhotoShop kilku srebrnych felg Rally Wheels na moim 2011.
Dorastałem z prenumeratą "CARtoons" i widzę dziś pojazdy z oponami, które prawie nie mają ścian bocznych i to przenosi mnie z powrotem do magazynu, który czytałem w latach 70.
To tylko opinia jednego człowieka na temat rozmiaru felg i wiem, że jestem w mniejszości.
Myślę, że spróbuję zrobić PhotoShop kilku srebrnych felg Rally Wheels na moim 2011.