jQuery not supported.



No gears past first/ speedo no working

No gears past first/ speedo no working

Postby Silverado69 [OP] » Dec 01 2019, 3:22pm

So I traded for a 2002 Silverado 1500 4x4 with a bad trans we’ve put about 5 transmissions in these trucks so it wasn’t my first time. But this time the speedo isn’t working an from what I’ve read it’s necessary I’ve looked over everything changed the sensors with my other trucks an everything I’m completely lost an have no clue what to do an can’t find any other people having the same issue usually it’s just the sensor what other things can I look at?
Original Poster
Silverado69
Newbie
Newbie
Posts: 1
Topics: 1
Joined: Dec 01 2019, 2:47pm
Location: Kentucky
Year: 2002
Make/Model: Chevrolet Silverado
Extra Info: 1500 5.3L v8 4x4
Group Membership:
Registered users

Re: No gears past first/ speedo no working

Postby SATEXChevy » Dec 03 2019, 4:20am

Silverado69
Check out this post I just walked a member through almost identical issue.
No gears past first / No speedo
SATEXChevy
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Mar 09 2019, 11:16pm
Location: San Antonio
Year: 2000
Make/Model: Chevrolet Silverado
Extra Info: 1500 4x4 LS
Group Membership:
Registered users

Return to Transmission/Drivetrain

 

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Common search terms

first working issue speedo past gears sensor read trans usually things changed post same silverado trucks check people member everything

It is currently Dec 11 2019, 1:58pm

  • Sponsor
Login  •  Register
Transmission/Drivetrain Forum
Transmission/DrivetrainTransmission and drivetrain related components. Discuss automatic and manual trans repairs and performance or talk about driveshafts or rear-ends and differentials. Diagnostics of 4-speed, 5-speed, or even 6-speed transmissions.
To create a new topic in Transmission/Drivetrain, click this button:
Previous topic Next topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests