Chevy Silverado and GMC Sierra Forum banner

2011 Wymiana/Ulepszenie lusterka wstecznego

3.1K views 5 replies 3 participants last post by  JohnP  
#1 ·
Wieczór .... Mam Silverado LS z 2011 roku ze standardowym lusterkiem, które wymaga wymiany ... Brakuje mi kompasu jak w mojej starej ciężarówce ... Znalazłem jeden na Ebay, który powinien pasować, a sprzedawca wspomniał o 7-pinowym złączu ... Wyjąłem oprawę oświetleniową i znalazłem żeńskie gniazdo z dwoma rzędami otworów na 8 pinów ... Czy to do lusterka? ... Powinienem był zrobić zdjęcie, ale traciłem światło dzienne i o tym nie pomyślałem .... Wymieniłem konsolę środkową i znalazłem dodatkowe przewody do wtyczki 12 V, która jest w środku, więc pomyślałem, że przewody do lusterka muszą być również tam u góry, na podsufitce ... Dziękuję za radę i pomoc

#2 ·
Nie wiedziałem, że modele z 2011 roku miały kiedykolwiek kompas, tak jak ciężarówki poprzedniej generacji. Niektóre z nich mają jednak wyświetlacz kamery cofania.

#3 ·
Mój właśnie miał zwykłe lusterko ... Miałem nadzieję, że wiązka przewodów, którą znalazłem na górze, jest do lusterka z kompasem ... nie wiem dlaczego, po prostu lubię je mieć ... Myślałem, że może ktoś je wymienił ... Zamierzam zrobić zdjęcie wtyczki i zamieścić je później ... Dzięki za odpowiedź

#6 · (Edited by Moderator)
W końcu dostałem kilka zdjęć... Chyba złamałem jeden z zaczepów na przezroczystej soczewce... Dzięki za pomoc

Attachments