Zamówiłem nowy topper do mojego GMC 2500 z 2018 roku. Wybrałem serię ARE V, żeby móc mieć przesuwane okna boczne i zamówiłem przednie okno przesuwne, aby uzyskać jak najlepszą wentylację. Kilka razy w roku jeździmy na kemping i ciągniemy przyczepę kempingową ciężarówką. Mamy również 3 małe dzieci na tylnym siedzeniu kabiny załogowej. Myślimy o kupnie szczeniaka labradora. Planowałem przewozić psa w skrzyni w skrzyni ładunkowej pod topperem, nie ma miejsca w ciężarówce. Dużo myślałem o problemach z upałem z tyłu, jeśli na zewnątrz jest naprawdę gorąco. Jedną z rzeczy, o których ostatnio myślałem, jest fakt, że wymieniłem tłumik w ciężarówce, 6.0L, na duży Magnaflow 12909. Ciężarówka w ogóle nie jest głośna w kabinie, oczywiście trochę głośniej pod obciążeniem, ale czy muszę się martwić, że będzie za głośno w skrzyni ładunkowej pod topperem? Wydech wychodzi w standardowym miejscu z tylnego rogu, a ciężarówka ma wykładzinę skrzyni ładunkowej, jeśli to ma znaczenie. Myślę, że będzie dobrze, ale dajcie znać, co myślicie.