Kupiłem ciężarówkę we wrześniu 2015 roku z przebiegiem około 115 tys. mil
Lista modyfikacji poniżej
Lista życzeń: Ukończono w kolorze zielonym
Remont audio: Nowe głośniki z przodu/z tyłu, wzmacniacz, konwersja podwójnego DIN z jednostką centralną Kenwood, wygłuszenie
Elektryka: Nowy alternator HO, Big 3, tylna kamera cofania, może przednia kamera bezpieczeństwa, dodanie elementów sterowania audio w kierownicy, może 2. akumulator, dodatkowe światła cofania + przełączniki, dodatkowe wskaźniki
Wydajność: Wentylatory elektryczne, niestandardowe strojenie, Long tubes + pełny wydech, Airaid MIT i dalej?
Dodatki: Felgi, lusterka do holowania, stopnie AMP Research
Zaktualizowana lista życzeń (i cele na ukończenie 2023-2025)
Wydajność: Remont silnika wiosna 2024, Pełny wydech wiosna/lato 2024, Sprężarka LSA jesień/zima 2024???
Zawieszenie: Drążek reakcyjny jakiegoś rodzaju, Nowe amortyzatory wyższej klasy Fox lub lepsze?, Przednie zawieszenie gwintowane (usunięcie drążka skrętu) 2025+
Konserwacja: Remont skrzyni biegów 4l80e dla dużej mocy lato/jesień 2024
Zaktualizowane zdjęcie z 2023 roku
Zaktualizowane zdjęcie z 2020 roku
Oto ona, kiedy ją kupiłem:
Lista modyfikacji poniżej
Lista życzeń: Ukończono w kolorze zielonym
Remont audio: Nowe głośniki z przodu/z tyłu, wzmacniacz, konwersja podwójnego DIN z jednostką centralną Kenwood, wygłuszenie
Elektryka: Nowy alternator HO, Big 3, tylna kamera cofania, może przednia kamera bezpieczeństwa, dodanie elementów sterowania audio w kierownicy, może 2. akumulator, dodatkowe światła cofania + przełączniki, dodatkowe wskaźniki
Wydajność: Wentylatory elektryczne, niestandardowe strojenie, Long tubes + pełny wydech, Airaid MIT i dalej?
Dodatki: Felgi, lusterka do holowania, stopnie AMP Research
Zaktualizowana lista życzeń (i cele na ukończenie 2023-2025)
Wydajność: Remont silnika wiosna 2024, Pełny wydech wiosna/lato 2024, Sprężarka LSA jesień/zima 2024???
Zawieszenie: Drążek reakcyjny jakiegoś rodzaju, Nowe amortyzatory wyższej klasy Fox lub lepsze?, Przednie zawieszenie gwintowane (usunięcie drążka skrętu) 2025+
Konserwacja: Remont skrzyni biegów 4l80e dla dużej mocy lato/jesień 2024
Zaktualizowane zdjęcie z 2023 roku
Zaktualizowane zdjęcie z 2020 roku
Oto ona, kiedy ją kupiłem: